image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1

SALUT, SUNT ANDREI VAȘ | HAIRDRESSER | BUNĂ, SUNT KARLA VAȘ | COSMETICIAN ȘI MAKE-UP ARTIST | SERVUS, SUNT MARIAN IRIMIA | GENTLEMEN BARBER | BINE AI VENIT ÎN LUMEA HAIRPOND | O LUME PLINĂ DE CULOARE ȘI PASIUNE | CARE AȘTEAPTĂ SĂ O DESCOPERI | UNDE PARTEA CREATIVĂ ȘI TEHNICĂ | SE ÎMBINĂ ARMONIOS CU RELAXAREA | ȘI ASTFEL... | Trăim doar pentru | a descoperii frumusețea | Toate celelalte sunt | o formă de așteptare | - Kahlil Gibran

CURS AUTO MAKE-UP
Cursul se desfășoară pe parcursul a 3 zile - 3 ore/zi.
Cursul 1 la 1 este la perțul de 500 lei.
Cursul Duo este la prețul de 450 lei/persoană.
Consiliere în alegerea produselor.
HAIRPOND  oferă câte un suport teoretic de curs pentru fiecare cursantă.
Cursul se bazează pe demonstrație și practică.


CE ESTE AUTOMACHIAJUL

   Reprezintă modul în care te vei machia adecvat în fața oglinzii tale, corectând și punând în valoare trăsăturile fizionomiei în fiecare zi din viața ta.


   În calitate de make-up artist și cosmetician am pregătit un program de instruire sub formă de curs  INDIVIDUAL  1 la 1 și curs DUO, special creat pentru  două surori sau două prietene. 

   Acest curs este dedicat persoanelor care doresc să poarte în fiecare zi un machiaj adecvat stilului de viață sau job-ului și totodată să fie efectuat corect și rapid acasă.
Cursurile sunt personalizate pentru fiecare cursantă în parte în funcție de: fizionomie, tip de ten, stil de viață și stil vestimentar.

   Am observat pe parcursul timpului că sunt persoane care nu știu să se machieze, dar și-ar dori să învețe! Tocmai de aceea vreau să te ajut să înveți cum te poți îngriji și machia într-un mod corect. 

   Am decis să împărtășesc cunoștințele și experiența pe care am acumulat-o în timp, iar astfel am realizat o programă menită să te ajute la scurtarea timpului petrecut în fața oglinzii încercând să reproduci un machiaj văzut pe internet, de exemplu. 

   În cadrul cursului vei afla care sunt pașii necesari pentru realizarea diferitelor machiaje și, cel mai important, cum să îți dai seama de ceea ce ți se potrivește.  Astfel în timpul cursului vom examina forma feței, a ochilor, a buzelor, a nasului, a sprâncenelor, respectiv culoarea pielii, a ochilor și a părului.Ce m-a determinat să susțin acest curs de automake-up ?

Am decis să fac acest program educațional pentru că mă confruntam zilnic cu întrebări precum:
 "Ce culoare de fard mi se potrivește?"
 "Ce marcă de fond de ten să folosesc? Ce textură și culoare?" 
 "Cum să-mi aplic blushul corect?"
 "Am nevoie să folosesc pudră?"
 "Cum îmi trasez linia de tuș?"
 "Ce nuanță de ruj mi se potrivește?"
 "Ce ruj rezistent la transfer să folosesc?"

   Mă bucur să observ interes pentru acest subiect și ca urmare îmi face plăcere să răspund la astfel de întrebări și chiar mă bucur când sunt întrebată. Așa mi-a și venit ideea de a preda un curs despre îngrijire și automachiaj.

   Adesea observ câte un machiaj incomplet, adică ochii și buzele sunt machiate, dar fondul de ten lipsește cu desăvârșire. Din punctul meu de vedere ar trebui să existe un strat transparent de fond de ten care să neutralizeze culoarea pielii și imperfecțiunile. Pigmentul pielii în majoritatea cazurilor nu este uniform pe toată fața, de aceea, cu ajutorul fondului de ten se armonizează tot machiajul creând un echilbru vizual.

   Totodată știu că multe persoane se tem să nu îsi încarce tenul cu produse cosmetice, temeri bazate pe o experiență negativă anterioară, precum:
"Mi-am cumpărat un fond de ten care îmi face coșuri!"
"Nu folosesc fond de ten pentru că va arăta ca o mască!"
"Faptul că folosec produse de machiaj,  îmi afectează în timp tenul?"

   Am găsit răspunsuri la toate aceste întrebări și vreau să le împărtășesc și împreună să găsim soluții chiar și pentru alte probleme, pentru că doar împreună putem evolua!Ce vei învăța la acest curs?


Ce tip de ten ai și cum să îl îngrijești corect.
Ce produse cosmetice și de machiaj îți sunt potrivite și cum să le folosești corect.
Ce tip de pensule să ai în trusa de machiaj.
Cum să dezinfectezi pensulele.
Cum să îti alegi machiajul în fucție de fizionomia feței.
Să alegem fondul de ten adecvat, să mascăm cearcănele, să estompăm imperfecțiunile și să aplicăm corect blush-ul.
Corectarea  ochilor, sprâncenelor, a pomeților și buzelor cu ajutorul luminilor și umbrelor.
Transformarea unui tip de machiaj într-altul.
Cum să trasezi o linie de tuș, un contur la ochi și să îti conturezi sprâncenele.
Teoria culorilor și ce culori sunt potrivite în machiaj, adaptate fiecărei persoane.
Alegerea tipului de machiaj în funcție de culoare pielii, a ochilor și a părului, armonizat cu ținuta, accesoriile și evenimentul, astfel încât să avem un look complet.
La cerere  învățăm cum se aplică corect  genele de tip bandă și ce adeziv să folosești.

Executarea corectă a următoarelor tipuri de machiaj:

Corecția feței în funcție de proporțiile feței 

Machiaj transparent

Machiaj de zi

Machiaj în nuanțe pastel

Machiaj în nuanțe vibrante

Trasarea corectă a liniei de tuș

Machiaj smokey eyes

Te astept să descoperim împreună o părticică din lumea autocunoașterii . Pentru că fiecare experiență face diferența!

Karla Vaș 
Educator HAIRPOND - cosmetician și make-up artist

Share this: